DIWALI PALACE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2111 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diwali Palace. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2024 om 22:28 Eten duurde langer dan verwacht, we werden wel netjes gebeld dat het later kwam. De teleurstelling zat in de butter chicken die was zo mierzoet helaas… voor deze prijs had ik er meer van verwacht niet voor herhaling vatbaar naan was erg lekker
25 apr 2024 om 18:29 The panner was too chewy like rubber and all dishes were sweet!
19 apr 2024 om 10:18 Top quality food every time
17 apr 2024 om 17:50 The butter chicken is divine! and the mango lassi too! My favourite place to eat in Amstelveen. Both on site and the delivery service are a top- notch experience with high quality food and 5-star customer service. Thank you! Til next time
17 apr 2024 om 13:55 Great as usual!
11 apr 2024 om 23:32 Eten was goed warm, naan brood heel lekker,butter chicken iets teveel suiker en de Raita was heel zoet. Snap niet dat daar suiker in zit. Ingemaakt groenten vond ik niet lekker. Voor het geld meer verwacht.
9 apr 2024 om 20:37 The best!
7 apr 2024 om 23:17 Very good! Our favorite Indian food in amstelveen.
7 apr 2024 om 21:21 Food took 90 mins to arrive. Called 3 times before someone picked up to say it had been dispatched. The food was a bit disappointing- not great curry
30 mrt 2024 om 22:57 Everything is good
30 mrt 2024 om 8:59 Het eten was koud, laat aangekomen en niet lekker.! Wel vriendelijk aan de telefoon..
28 mrt 2024 om 20:32 Heerlijk!!