DIWALI PALACE

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1873 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Diwali Palace. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 21:15 Fast, hot and the food was good
5 feb 2023 om 19:24 Food was great! Delivered half hour earlier than I indicated, but it was no problem for us.
2 feb 2023 om 20:12 Ga zo door
1 feb 2023 om 20:15 Very good, very nice
30 jan 2023 om 20:03 Ik bestel hier vaker - deze keer was de saus heel erg uitgedunde met water. Het leek net soup, ook was de smaak veel minder. Meestal is het vol smaak met een heerlijke romige, stevig sausZ Jammer. Ik hoop niet dat ze de recepten hebben veranderd.
29 jan 2023 om 20:01 Lekker eten maar de bezorging was helaas 15 minuten later dan de gevraagde tijd, terwijl we ruim van te voren (2 uur) besteld hadden.
25 jan 2023 om 21:02 Food is great. Medium spicy is exactly how I like it. Delivery was quite slow but probably they are busy and don't have enough staff as in many places right now
23 jan 2023 om 20:08 Tasty food as usual, but no chutney was provided for momos
17 jan 2023 om 0:28 Onze nieuwe favoriet gevonden!
14 jan 2023 om 20:41 De app gaf aan dat het eten bijna op bestemming was :het plaatje met de vinger op de deurbel, maar het duurde nog eens 15 minuten zeker. Dat is wat verwarrend. En mag exacter. Het eten zelf was fantastisch as usual!!